We hebben maar liefst 7 verschillende soorten lampionnen. Natuurlijk hebben we standaard ronde lampionnen. Maar ook ronde brandvertragende lampionnen, verplicht voor horecagelegenheden. Of bijvoorbeeld nylon lampionnen die tegen het Nederlandse weer bestand zijn.

Ook hebben we de eyelet lampionnen: deze geperforeerde lampionnen geven een bijzonder schaduweffect als je ze van binnenuit verlicht. Verder hebben we ook twist lampionnen en traditionele langwerpige Chinese lampionnen. Je leest het wel, voor lampionnen zit je hier goed. Dankzij de grote variatie aan kleuren en materialen zit er altijd een lampion voor je bij.

Groot assortiment in lampionen

Ons grote assortiment aan lampionnen voor buiten geeft je eindeloos veel mogelijkheden voor een spectaculaire aankleding van jouw gelegenheid. De lampionnen voor buiten zijn gemaakt van sterk nylon, waardoor ze regenbestendig zijn, maar ook niet verkleuren door fel zonlicht. Het assortiment lampionnen voor buiten bestaat uit diverse maten en kleuren.

Dit geeft je volop mogelijkheden om de look te creëren die jij in gedachten hebt. Het glanzende nylon zorgt voor een hoogwaardige, luxe uitstraling, waardoor deze lampionnen ieder feest naar een hoger level tillen. De witte nylon lampionnen zijn bijvoorbeeld fantastisch als decoratie van een trouwfeest. Het volume en de glans geven de ruimte de aankleding die het verdient en zorgen voor spectaculaire trouwfoto’s!