De virtual private server wordt de ruggengraat van je onderneming genoemd.

Tilaa kan zich echt voorstellen dat informatie over de digitale wereld moeilijk te verkrijgen is. Ondanks alles goed op te zoeken is, zijn het bedrijven zoals Tilaa en een persoonlijk gesprek die je verder kunnen helpen.

Ze bieden virtual private servers en cloud hosting aan met een uitstekende ondersteuning. Als je meer wilt weten is het mogelijk om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Veiligheid van een Cloud VPS

Je hebt cloud hosting nodig. De kernwaarde van Tilaa is veiligheid. We staan garant voor een extreem veilige server. Een betrouwbare en stabiele werking van onze cloud-cluster zorgt ervoor dat jouw dataopslag en werk bij ons in veilige handen is.

Ze hebben altijd een back-up beschikbaar, een virtual server is zo gemakkelijker herstelt dan een fysieke losse server. Zo wordt jouw stukje cloud vps automatisch doorgezet bij defecten en op de website van Tilaa kun je nog meer informatie vinden over de hoge veiligheidsnormen die ze stellen aan hun eigen hosting.