Wel of niet erectiepillen kopen? Het is een vraag die veel mannen met een erectieprobleem zich afvragen. Het hebben van erectieproblemen kan diverse oorzaken hebben. Hieronder vindt je de meest voorkomende oorzaken;

  • Leeftijd. Met het toenemen van leeftijd neemt het erectievermogen af. In dit geval kunt u ook overwegen zichzelf extra te prikkelen met sexfilms, sexspeeltjes of masturbatie.
  • Levensstijl. Roken en te weinig lichaamsbeweging kan op de lange termijn tot erectiestoornissen leiden. Stoppen met roken en een half uur extra lichaamsbeweging per dag kan uw erecties drastisch verbeteren.
  • Medicijngebruik. Sommige medicijnen hebben verminderde erecties tot gevolg. In plaats van erectiepillen te kopen, kunt u nagaan of het mogelijk is om deze medicijnen te vervangen. Uw normale erecties kunnen dan weer terugkomen.

Sexuele problemen. Sexuele prestatiedrang, faalangst, maar ook verschil in verwachtingen op sexueel vlak kunnen erectieproblemen opleveren. Wanneer u hiermee aan de slag gaat en zo uw erectieproblemen oplost, is dit meer bevredigend dan wanneer u uw probleem te lijf gaat door erectiepillen te kopen.

Iets belangrijks om te weten over erectiepillen

Erectiepillen zijn geen wondermiddelen. Het kopen en slikken betekent niet direct dat je spontaan ook een erectie zal krijgen. Je zult uiteraard seksueel opgewonden zijn als de pillen willen werken.

Sommige hartproblemen en medicijnen gaan niet samen met erectiepillen. Om erectiepillen te kunnen kopen, heeft u dan ook altijd een doktersvoorschrift nodig.