Windows lanceert om de jaren verschillende nieuwe Windows versies en het is altijd maar de vraag of de versie wel goed werkt en een succes is. Echter de laatste jaren is Windows 7 een betrouwbare versie van Windows en ook nog eens zeer populair onder zijn gebruikers. Een goede reden voor Windows 7 kopen.

Echter wanneer je voor Windows 7 kopen kiest, kan het interessant zijn om online een licentie te kopen. Het kopen van een licentie kan je ontzettend veel geld besparen en je hebt de licentie ook nog eens zeer snel in je bezit.

De ideale webwinkel

Maar dat is nog niet alles. Wist je dat de kostenbesparing op software soms wel op kan lopen tot 70% ten opzichte van nieuwe licenties. Een ander voordeel kan de eventuele inruil van je oude licenties zijn. Je kunt op deze manier goed besparen op de aanschaf van gebruikte licenties en daarnaast ontvang je ook een inruilbedrag op je overtollige licenties.

Je hebt niet meer de rommel met de dozen en je ontvangt de licenties allemaal netjes via de e-mail. Ik vind persoonlijk dat een licensie kopen bij Softwarelicense4u.com echt de moeite waard is, wanneer je veel geld wilt besparen.